Rabu, 13 April 2016

TAMBA ATI

TAMBA  ATI

اللهم صلّ وسلّم على      سيّدِنا ومولانا محمّدٍ
عدد ما بعلم الله صلاةً     دآئمةً بدوام ملكِ اللهِ
TAMBA ATI IKU LIMA ING WERNANE
MACA QURAN KUDU WERU ING MAKNANE
LAN KAPINGDO SHOLAT WENGI LAKONANA
KAPING TELUE WONG SHOLEH KUMPULANA

KAPING PATE WETENG KUDU KANG LUWE
KAPING LIMA DZIKIR WENGI INGKANG SUWE
SEKABEANE LAMUN BISA DILAKONI
INSYA ALLAHU TA’ALA NYUMBADANI

AYO BATUR ‘IBADAH KULAE MELU
MUNGPUNG DURUNG KATEKANAN BENTING TELU
DINA WINGI MASI DOLAN KARO BATUR
BEDUG MATI JAM SEKAWAN MENJING KUBUR

KUBURANE LUWI PANAS LUWI PETENG
          MUNGKAR NAKIR NAKONANE KERANG KERENG
BONGGAN SIRA NING DUNYANE GLENDANG GLENDENG
NING HUKUM AGAMA ISLAM ORA SENENG

LAMUN SIRA SENENG NING AGAMA ISLAM
GELEM NGAMALAKEN SHOLAT INGKANG TERANG
BESUK OLI PANGAMPURAE PENGERAN
NING AKHERAT MANJING SORGA DARUSALAM.

Share

& Comment

0 komentar:

 

Copyright © 2017 Sutejo Ibnu Pakar™

Support by Free Knowledge Templatelib.